David Visser

Bariton

De bariton David Visser studeerde bij Sasja Hunnego aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en bij Carolyn Watkinson aan het Rotterdams Conservatorium Codarts.

David Visser werd jaren lang gecoacht door Meinard Kraak en volgde masterclasses bij Ira Siff, John Bröcheler, Wolfgang Holzmair en Peter Kooij.  Momenteel studeert hij aan de Dutch National Opera Academie (DNOA) in Amsterdam, waar hij lessen volgt bij Sasja Hunnego.

Als oratoriumzanger zong David onder meerde Matthäus Passion en Johannes Passion en het Weinachtsoratorium van Bach, Händels Messiah, het Requiem van Mozart, Rossini’s Petite Messe Solennelle en Ein Deutsches Requiem van Brahms.

Bij de Dutch National Opera Academy vertolkte David  de rol van Woodraven in de moderne opera The Mother of Black-Winged van Hanna Kulenty en de titelrol in Mozarts Don Giovanni

Eerder zong hij al Aeneas in de opera Dido & Aeneas van Purcell en voerde hij samen met sopraan Nikki Treurniet en pianist Mark van Nispen de voorstelling ‘Bariton zoekt vrouw op’.

Voor het komende jaar staan onder andere de rollen van Pandolie in Cendrillon van Massenet en Peter in Hänsel und Gretel van Humperdinck op het programma.

Neem contact op