Eline Harbers

Alt

Eline Harbers is een veelgevraagd alt-solist bij koren in binnen- en buitenland. Op haar repertoire staan alle grote oratorium werken en zij werkte samen met dirigenten als Jaap van Zweden, Diego Masson en Stefan Soltesz.

In november 2010 zong Eline Harbers met succes de Rückert liederen van Mahler met de KamerFilharmonie der Aa o.l.v. Joost Smeets.

Na haar conservatoriumopleiding  studeerde Eline Harbers twee jaar aan de Internationale Opera Studio in Zürich. De rol van Grimgerde Die Walküre o.l.v. Ralf Weikert was haar operadebuut.

Zij werkte mee aan de serie programma’s die TV Gelderland maakte over de operatie Market Garden, waarbij zij in ieder programma op ontroerende liedjes uit de oorlogstijd zong.

n 2013 vertolkte zij de rol van Bathseba in de opera  David and Bathseba van de Noorse componist Ståle Kleiberg, waarover in de pers: ‘ de wijze waarop Eline Harbers haar lange monoloog zong was zeer indrukwekkend, expressief en doorleefd’.

Naast haar solo werkzaamheden is Eline remplaçant bij het Groot Omroepkoor en dirigent van het diverse koren in Enschede en omgeving.

Neem contact op