Stefanie True

Sopraan

Stefanie True trad op in Europa, Noord en Centraal Amerika. Ze zong in opera’s, oratoria, festivals en gaf solo recitals.

Als solist zong ze in de grote werken van Bach, zoals de Johannes-Passion en cantates, maar ook Mozart’s Requiem and Kronungsmesse, Vivaldi’s Gloria, Graun’s Der Tod Jesu, Handel’s La Resurrezione en Faure’s Requiem.

In de opera zong ze o.a. Cephise in Campra’s L’Europe Gallante met William Christie (Ambronay Festival), Poppea in Handel’s Agrippina, Belinda in Purcell’s Dido and Aneas.

Haar discografie bestaat uit Aci in Handel’s Aci, Galatea e Polifemo, Maddalena in Handel’s La Resurrezione en twee solo-opnamen van Handel’s vroege Cantates, allen o.l.v. Marco Vitale met Contrasto Armonico. Onlangs kwam de cd uit van Lully’s Ballets & Recits Italiens o.l.v. Fabio Bonizzoni met La Risonanza voor het Glossa Label. Stefanie zong soloconcerten op festivals zoals het Festival Oude Muziek en het Stresa Festival (Italy).

Na haar studie aan de York University (Toronto, Canada) waar zij studeerde bij Catherine Robbin, kwam Stefanie in 2004 naar Nederland om aan het Koninklijk Conservatorium te studeren bij Diane Folano, Barbara Pearson, Jill Feldman, and Michael Chance. Ze rondde haar studie in 2009 af.

Neem contact op